HTML

Lélek-kaland blog

Mi a boldogság titka? Az, hogy vállalom önmagam és élek, minden pillanatban. Benne! Ne higgyétek, hogy ez nekem tökéletesen megy. De nyitott vagyok a tapasztalásra és ezért egyre jobban megy. Időnként tévedek, de abból legalább lehet tanulni. A legjobb motiváció ezen az úton egy-egy nagyobb kaland. Ilyenekről fogok itt írni. Kalandkedvelő - Kramer Zsolt

Friss topikok

Itt már volt tavasz, újra tél, újabb tavasz és most hétvégén hófúvással nehezített, hóban rekedt autókat és belügyminiszteri segítőkész sms-eket hozó, talán utolsó rugása az idei télnek.

Múlt hétvégén megejtettük az éves rituális hóvirág túránkat, és az ott készült fotót elküldtem a csapattársaimnak, akikkel hamarosan együtt szeljük majd át kutyaszánon a sarkvidéket. 

Van egy facebook csoportunk, amiben az expedíció tagjaival megoszthatjuk a kérdéseinket, segítünk egymásnak felkészülni, és egyúttal ismerkedünk is. Furcsa lesz, három hét múlva, már személyesen is szembe nézni a virtuális ismerősökkel.

2013-03-09 10.42.31.JPG

A hóvirágaimra az egyik finn srác irigykedve válaszolt, hogy ott náluk északon, még javában szakad a hó, soká lesz tavasz.

Tényleg szerencsés vagyok, hogy itthon még három hétig töltődhetek a kellemes tavaszi napsütésben, mielőtt felröppenek északnak.

Már elindult a visszaszámlálás, az összes résztvevő izgatottan várja az indulást és találkozást. Tíz országból különböző foglalkozású és érdeklődésű emberek, akikben az a közös, hogy még soha nem kutyaszánoztak, legtöbbjük még nem sátorozott hóban, viszont mindannyian elég vakmerőek ahhoz, hogy nekivágjanak az útnak.

Már alig várom!

Addig is itt egy összefoglaló cikk a kalandom előzményeiről:

http://www.vasarnapihirek.hu/izles/sarkvideki_kutyakaland

Címkék: expedíció tundra sarkvidék kutyaszán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelek-kaland.blog.hu/api/trackback/id/tr495140972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása