HTML

Lélek-kaland blog

Mi a boldogság titka? Az, hogy vállalom önmagam és élek, minden pillanatban. Benne! Ne higgyétek, hogy ez nekem tökéletesen megy. De nyitott vagyok a tapasztalásra és ezért egyre jobban megy. Időnként tévedek, de abból legalább lehet tanulni. A legjobb motiváció ezen az úton egy-egy nagyobb kaland. Ilyenekről fogok itt írni. Kalandkedvelő - Kramer Zsolt

Friss topikok

Két héttel a sarki kaland előtt, úgy éreztem képbe kellene egy kicsit kerülni a szükséges felszereléssel.

Jó megérzés volt mert rájöttem, hogy még magyarul sem ismerem a megnevezéseket, és hogyan fogunk így angolul szót érteni a csapattagokkal? Persze, annyira nem izgulok mert mindig is jó voltam az Activity mutogatós részénél.

Az első angol honlap böngészése kalandosra sikeredett. Hirtelen felcsillant a szemem, hogy ott még pálinkát is fogunk főzni - mi más jutna eszébe az embernek a -30C fokos hidegre gondolva, amikor "alcohol cooker"-ről olvas? De ahogy olvasom tovább a cikket, rádöbbenek, hogy itt valami egészen másról van szó...

Mivel vizet nem érdemes magunkkal vinni, mert úgy is megfagyna, a leírásban szereplő alkohol a hó megolvasztására szolgál, amiből az ivóvizet és ennivalót készítjük majd magunknak.

Lásd a termék eredeti leírását itt:

http://stores.adanacsleds.com/-strse-1/alcohol-cooker%2C-cooker%2C-stockpot/Detail.bok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelek-kaland.blog.hu/api/trackback/id/tr785171812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása